Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Τι ζητούν οι καθηγητές της Αργολίδας από Γκιόλα, Ανδριανό και Μανιάτη

Ανοιχτή επιστολή της ΕΛΜΕ Αργολίδας προς τους βουλευτές του Νομού με την οποία τους ζητούν να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό


Η ΕΛΜΕ Αργολίδας με επιστολή της προς τους τρεις βουλευτές της Αργολίδας τους καλεί να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή, το οποίο όπως αναφέρουν, οδηγεί στον κοινωνικό μεσαίωνα.
Η επιστολή όπως είναι φυσικό απευθύνεται κυρίως προς τον κυβερνητικό βουλευτή αφού οι άλλοι δύο έχουν ήδη δηλώσει ότι θα το καταψηφίσουν.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή:
«Η κυβέρνηση, έφερε αιφνιδιαστικά στη βουλή ασφαλιστικό νομοσχέδιο – έκτρωμα με το οποίο μπαίνει ταφόπλακα στις προσδοκίες των εργαζομένων και των εκπαιδευτικών για μια αξιοπρεπή σύνταξη ενώ οδηγεί τους εκπαιδευτικούς στις τάξεις μέχρι τα 67 (!) τους έτη.
Με το νομοσχέδιο αυτό ξεδιπλώνεται στο χώρο της εκπαίδευσης το σχέδιο για ένα σχολείο των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, της δουλειάς χωρίς δικαιώματα, της ταπείνωσης των εκπαιδευτικών. Είναι, δυστυχώς, η συνέχεια μιας μακράς πορείας συρρίκνωσης του δημόσιου σχολείου.
Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για να μην περάσει η πολιτική των μνημονίων που διαλύει τη ζωή μας.
Σας καλούμε να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο-ταφόπλακα των προσδοκιών του ελληνικού λαού και των εκπαιδευτικών! Δεν οδηγεί πουθενά η πολιτική των μνημονίων που υπάκουα υλοποιεί και η παρούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις της.

Σας καλούμε να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο-έκτρωμα  που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την κοινωνία στην εξαθλίωση και στον κοινωνικό μεσαίωνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου